Izdvojeno,  Putovanja,  Smještaj

Zavirite u luksuznu unutrašnjost Hotela Kempinski: Istarski dragulj pavi je raj za odmor i uživanje

Istra je jedna od najpopularnijih hrvatskih regija koja obiluje luksuznim smještajem, a u takav smještaj spada i Kempinski Hotel Adratic. Ovaj luksuzni golf i spa resort s 5 zvjezdica i s privatnim vilama, smješten je na obali u blizini Savudrije i Umaga, u blizini granice sa Slovenijom gdje se Jadransko more susreće sa slikovitim krajolikom sjeverozapadne Istre.

Osim prostranih soba u kojima ćete se osjećati kao da ste u vlastitom domu, Kempinski nudi i brojne druge zanimljive sadržaje kao što je luksuzni spa, golf, prostor za održavanje konferencija i događanja te naravno nekoliko restorana i barova gdje možete uživati u ukusnim istarskim specijalitetima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Prostrane sobe u hotelu Kempinski imaju sve što vam treba za ugodni boravak – od velikog kreveta, preko fotelje za odmor do radnog stola i ogromnog ormara, a u sklopu sobe nalazi se i ogromna kupaonica s velikom kadom, ali i odvojenim walk in tušem.

Svjetla u sobi gase se na prekidačima koji se nalaze na noćnom ormariću, a na isti način otvarate i zatvarate zastor na prozoru, što je stvarno jako praktično – jednostavno legnete u krevet i sve pogasite i pozatvarate na jednom mjestu.

Sjajan wellness

Hotel Kempinski može se pohvaliti i prekrasnim wellnessom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Osim bazena, na raspolaganju su vam i vanjski jacuzziji, što je posebno fora u ovo jesensko vrijeme kada je vani hladnije, a vi uživate u toploj vodi.

Za kompletni doživljaj opuštanja, tu je i oaza mira u vidu sauna, gdje se možete do kraja opustiti i napuniti baterije.