Automobiliona

Što kažete na ‘sedam godina trostruke bezbrižnosti’ s vašim automobilom? MG od rujna ima sjajnu ponudu koja bi mogla privući brdo novih kupaca

Marka automobila koja je od prošle godine do sada napravila strelovit uzlet na tržištu, MG, kupcima na tržištu srednje i istočne Europe od rujna 2023. godine nudi još jednu pogodnost. Sve one koji kupe MG čeka sedam godina trostruke bezbrižnosti, jer MG od ovog mjeseca nudi 7 godina tvorničkog jamstva, 7 godina pomoći na cesti i 7 godina besplatnog pregleda za sva nova vozila.

MG je najbrže rastuća marka električnih i plug-in hibridnih vozila na europskom tržištu, sa 118 000 automobila prodanih na tržištu srednje i istočne Europe u prvoj polovici 2023. godine, nakon ponovnog ulaska na tržište prije godinu dana.

Bez obzira na to planiraju li kupci kupiti kabriolet ili SUV, sigurnost i pouzdanost postali su jedni od najvažnijih čimbenika pri odabiru automobila, posebice kada se koriste kao obiteljski automobili. MG-ov inovativni pristup problemu proširenje je već postojećeg tvorničkog jamstva marke od 7 godina/150.000 km s dvije dodatne ponude koje osiguravaju da se vozači MG vozila mogu osjećati sigurno i zbrinuto bilo kada i bilo gdje na cestama.

Jedinstveno sigurno iskustvo vožnje

U tih 7 godina pomoći na cesti pokriva pozive pozivnom centru i vuču do najbližeg MG trgovca bilo gdje u Europi; nova 7-godišnja provjera osigurava da su MG vozila uvijek u vrhunskom stanju besplatnom povremenom provjerom 7 sustava (motor, prijenos, upravljanje, ovjes, kočioni sustavi, klima uređaj i električni sustav) u pogledu funkcije, ispravnosti, stanja i propuštanja.

“Naš je cilj ponuditi jednostavno i jedinstveno sigurno iskustvo vožnje svim vlasnicima MG vozila. 7 godina trostruke bezbrižnosti označava povjerenje u kvalitetu izrade i vrhunsku tehnologiju naših vozila i želimo da se i naši kupci oslanjaju na njih. Uz sve brige i neizvjesnost u njihovom životu, njihov automobil može biti stvar o kojoj nikada ne moraju brinuti”, rekao je Nenad Pleteš, direktor marke MG za regiju Adriatic.

7 godina trostruke bezbrižnosti dostupno je, kao jamstvo, kupcima MG-a od rujna 2023. u Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Grčkoj i Rumunjskoj.

FOTO: MG