Putovanja

Ove tri stvari olakšat će vam svako putovanje: Ponesite ih sa sobom gdje god da idete

Dok su jednima odmor za dušu i tijelo, putovanja za neke ljude predstavljaju stres u onom dijelu kada dolazimo do pakiranja. Što ponijeti sa sobom na put? Treba li mi ovo? A ovo? Sigurno ste si i sami postavili neka od ovih pitanja i razbijali glavu što uzeti, a što ostaviti kod kuće.

Poznata uzrečica “Manje je više” vrijedi i za putovanja, jer (pre)često se dogodi da neke stvari koje nosimo sa sobom, na kraju uopće ne izvadimo iz kofera. No, bez obzira na koliko dana idemo i kamo idemo, postoje neke stvari koje vrijedi ponijeti sa sobom.

Putni organizatori

Ako želite izbjeći kaos u svojoj torbi, nabavite putne organizatore. U ove male torbe možete spakirati svoju odjeću i u svakom trenutku znati gdje se što nalazi, bez da prevrnete cijeli kofer.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Jastučić za putovanje

Idealno bi bilo da nabavite mali jastučić na napuhavanje, jer takav ne zauzima puno mjesta. Dobro će vam doći ako želite malo odspavati kojim god da prijevoznim sredstvom putujete, a može poslužiti i na plaži.

Mala termosica

Ljeti je najvažnije ostati hidratiziran, a svoje omiljeno piće ponesite sa sobom u maloj termosici. Mogu se nabaviti u brojnim trgovinama diljem zemlje, ne koštaju puno, a jako su praktične. Držat će vam tekućinu hladnu ili toplu i do nekoliko sati.

Foto: Oleksandr P/Pexels