Po svijetu,  Putovanja

Putuje vam se van Hrvatske? U kolovozu i rujnu iz Zagreba se nude jako jeftine povratne karte prema tri talijanska grada

Zbog jeftinih letova brojne europske destinacije svakim su nam danom sve dostupnije, a planirate li negdje na kratki predah van Hrvatske, dobar izbor u kolovozu i rujnu je Italija.

Naime, povratna karta iz Zagreba do Milana u kolovozu se može kupiti već za 31 euro, do Brindisija za 34 eura, a za Rim po cijeni od 39 eura.

Pokoji euro jeftinije proći ćete ako bukirate karte za rujan. Do Milana ćete povratnu kartu tada platiti 26 eura, do Brindisija 30 eura, dok cijena za Rim ostaje ista, 39 eura.

Inače, nedavno je objavljen veliki tekst o 50 najpopularnijih Instagram lokacija u Italiji, a na prvom se mjestu što se gradova tiče uvjerljivo nalazi Rim s čak 11 lokacija. Najpopularnija lokacija u Rimu, ali i u Italiji, je rimski Kolosej, dok se najpoznatija fontana na svijetu, Fontana di Trevi, nalazi na trećem mjestu.

Ovih 50 lokacija u Italiji jako su popularne na Instagramu u 2023. godini. Uvjerljivo najviše fotki nastalo je kraj poznate povijesne atrakcije u centru Rima