Putovanja

Što kažete na istraživanje voda, ali ispod zemlje? Ove aktivnosti u Sloveniji morate probate ako ste ljubitelj adrenalina

Prekrasna Slovenija pravi je raj za opuštanje, ali i za aktivni odmor. Otkako su među nama ukinute granice, odlazak u susjedstvo jednostavniji je nego ikada. Slovenija se može pohvaliti prekrasnom prirodom, a ta je priroda idealna za razne aktivnosti.

Neke aktivnosti koje možete isprobati u susjedstvu zaista su posebne, a među njima su definitivno podzemne vodene avanture. Riječ je o adrenalinskim aktivnostima gdje možete istražiti podzemne tokove rijeka, a nude se na nekoliko lokacija.

Pa tako primjerice možete kajakariti podzemljima planine Peca,  možete se voziti u gumenjaku po Križnoj Jami ili pak istraživati podzemne tokove rijeka u Škocjanskim jamama te krenuti putima istraživača u Postojni.

Za ove avanture treba se i pripremiti jer traju i po nekoliko sati. Cijene su različite, ovisno o tome što ste odabrali, a više o ovim jedinstvenim aktivnostima možete saznati na stranicama slovenske turističke zajednice.

FOTO: Slovenia.info