Događanja

Još uvijek imate vremena posjetiti Ljeto kod Matoša na Mažurancu: Svakog dana uživajte u sjajnoj glazbi, odličnoj hrani i ludilo atmosferi

U Zagrebu se mogu doživjeti nezaboravni ljetni trenuci i stvoriti predivne uspomene, a recept je jednostavan: malo fantastične žive glazbe, DJ setovi, odlična hrana i piće, zvjezdano nebo i ludilo društvo. Ako vam se ova kombinacija sviđa, onda nikako nemojte propustiti Ljeto kod Matoša na Mažurancu, događaj koji traje još deset dana, točnije do 29. srpnja.
Manifestacija je otvorena svakog radnog dana od 16 sati, subotama i nedjeljama od 10 sati, a zatvara se u ponoć. U samom centru, u ugodnoj hladovini drvoreda i ispod starih fenjera u skrivenom dragulju Donjeg grada, točnije na Trgu braće Mažuranić, skriva se idilična kulisa Ljeta kod Matoša gdje je najbolje provesti zabavna druženja s ekipom ili čak doći sam i uz gomilu  ležaljki, vreća, jastučića i stoličica za sjedenje, neodoljive retro fotelje i kredence, baš “kao kod kuće” uživati u glazbenim performansima…ili čitati svoju omiljenu knjigu.

Bogata gastronomska ponuda

Za dobar provod važna je i dobra hrana, a osim meksičke kuhinje, na Mažurancu se mogu naći šest vrsta pizzešest vrsti pasteburgerihrskavi prženi krumpirići i batatiCheese wheel pasta, domaća varijanta popularnog Philly cheese sendvičapilećih krilca i stripsa, dok od slatkog posebno valja izdvojiti banana bread i genijalni brownie sa sladoledom.
Tu je i bogata ponuda bezalkoholnih i alkoholnih pića, koja će vas rashladiti na ovim paklenim temperaturama. Ukoliko još niste, svakako u idućih 10 dana posjetite ovu manifestaciju. Sve informacije o programu i koncertima bit će dostupne na Facebook i Instagram stranici manifestacije.
FOTO: Promo/Ljeto kod Matoša