Putovanja,  Smještaj

Hedonistička oaza podno Motovuna: Design Hotel Roxanich je totalno hit mjesto ako volite uživati u finim vinima

Predivni Motovun već je godinama mamac za turiste, a podno ovog prekrasnog mjesta smjestila se divna Roxanich vinarija i design hotel, mjesto koje oduševljava na prvi pogled. Ovo predivno mjesto imala sam prilike posjetiti u veljači ove godine kada još nije bilo niti turista niti gužve.

Divan ambijent, krasne sobe, ukusna hrana u restoranu i impresivna vinarija koju stvarno treba obići zaista ostavljaju utisak na svakoga tko posjeti ovaj hedonistički raj u Istri.

Svaki dio ovog hotela priča svoju priči i svaki će vas dio zadiviti na svoj način. Ono što se meni posebno svidjelo su sobe, čiji je dizajn mješavina starog i suvremenog stila s čuvenom talijanskom estetikom 60-ih u kombinaciji s elementima koji odražavaju bogatu baštinu Istre. Interesantna je i činjenica da je svaka soba u hotelu drugačija.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Putne priče (@putneprice)

Wellness i vanjski bazen

Od dodatnih sadržaja, hotel nudi wellness oazu, vanjski bazen, konferencijsku sobu, lobby bar ili sobu za uživanje u cigarama, a možete organizirati i privatnu zabavu u prostoru disko kluba.

Kuhinja u restoranu bazira se na gastronomskoj baštini Istre sa suvremenim dodirom – od lokalno uzgojenih organskih sastojaka do suvremenog bistronomskog stila.

Više o ovoj hedonističkoj oazi možete pronaći na službenoj stranici hotela Roxanich.