Svaštara

Bez stresa do taksija kada vam najviše treba: Uber ima super opciju zakazivanja vožnji, auto dolazi po vas točno u minutu kada zatražite

Osim standardnih vožnji, Uber već neko vrijeme u svojoj ponudi ima i neke druge opcije kao primjerice slanje paketa po gradu, zakazivanje a još jedna sjajna opcija kunu nude je zakazivanja vožnje.

Nije, često se dogodi da u određenim periodima kada su gužve u gradu nije baš lako doći do taksija, što može stvoriti probleme. Potreba za ovom opcijom ukazala se u petak. Pošto smo letjeli do Zuricha, do aerodroma smo odlučili taksijem. No, da ćete u petak oko 16.30 iz prve dobiti taksi činilo mi se gotovo nemogućim pa sam odlučila isprobati opciju zakazivanja vožnje.

Zakazivanje do 90 dana ranije

Proces je u principu jako jednostavan. U aplikaciji opciju zakazivanja vožnje, odaberite način plaćanja, unesete polazište i odredište i to je cijela mudrost. Inače, Uber će vam odmah izračunati cijenu vožnje, a ako plaćate karticom, rezervirat će vam iznos na računu.

U dogovoreno vrijeme, taksi će biti na dogovorenom mjestu. Nemojte kasniti, jer vozači čekaju samo do 5 minuta. Vožnju možete zakazati čak 90 dana unaprijed, a zadnje kada je možete otkazati be naplate je sat vremena prije dolaska vozača.

Jako fora opcija ako ne želite kasniti, ili ako se ne želite stresirati jer baš onda kada vam najviše treba – taksija ni za lijek.