Događanja

Najslađi događaj ljeta u Njivicama: Festival sladoleda ove će godine trajati sedam dana, najavljen i bogati zabavni program

U srcu sezone Njivice će ugostiti najslađi događaj ljeta – Festival sladoleda! Ove godine posjetitelji će u festivalu posvećenom ledenoj slastici uživati čak sedam dana i to od 10. do 16. srpnja.

Njivice će postati epicentar sladolednih užitaka, a sve će se odvijati duž Ribarske obale i Lukobrana u Njivicama, na vanjskim prostorima kampa Aminess Atea Camping resorta i lounge bara Veya u sklopu Veya hotela by Aminess. Pet izlagača će uz lokalne proizvođače nuditi brojne varijacije sladoleda spremljene od pomno biranih sastojaka. Tako će se moći kušati artizanski gelato, pravi homemade sladoled, luxury gelato te brojne druge verzije ove kremaste delicije.

FOTO: PROMO

Bogat popratni program

Festivalski dani donose pregršt zabave i animacije te odlične glazbe, a pravu festivalsku atmosferu stvorit će maštoviti photo pointevi, icecream corneri unutar kojih će se posluživati sladoled te ulični zabavljači. Sastavni dio ove sladoledne priče bit će promenadni nastupi uličnih zabavljača, nastupi s vatrom i LED magičnim krilima.

Jutarnji sati bit će rezervirani za dječji program uz edukativne radionice namijenjene svim uzrastima. Klinci i klinceze moći će se okušati u likovnim i kreativnim radionicama, ali i pustolovnim sadržajima kao što je već tradicionalna potraga za blagom.

U večernjim satima slijedi glazbeni program uz brojna zvučna imena – Gelato sisters, Luka Nižetić, Domenica, Grooversi, Šajeta i Infinity band.