Iće i piće,  Piće

Dođite na hrvatski festival koktela: Najbolji koktel majstori iz Hrvatske, regije i Europe uskoro dolaze u Opatiju

U Opatiji se uskoro sprema jako zanimljiv event za sve ljubitelje koktela. Naime, u hotelu Kvarner u Opatiji 26. i 27. svibnja Liburnia Hotels & Villas organizira hrvatski festival koktela pod nazivom Imperial Spirits Festival.

Festival spaja svijet jedinstvenog barskog iskustva, najnovijih i najboljih žestokih pića te okuplja najbolje koktel majstore i miksologe iz Hrvatske, regije i Europe koji će predstaviti najnovije trendove ove industrije uz nezaboravan doživljaj za sve posjetitelje.

FOTO: PRESS

Osigurana i gastro zona

Na prvom Imperial Spirits Festivalu sudjeluje više od 20 poznatih brandova pića sa svojim signature koktelima, a sva će se pića moći kupiti u festivalskoj trgovini. Osigurana je i gastro zona s izborom lokalnih i internacionalnih delicija. Uz sve to, preko dana će posjetitelji uživati u vrhunskoj glazbi poznatih izvođača i DJ-eva, a večer je rezervirana za nezaboravan after party.

Ulaznice za festival, ponuda smještaja, kao i više informacija, mogu se pronaći na Imperial Spirits Festival web stranici te društvenim mrežama Facebook i Instagram.