Po Hrvatskoj,  Putovanja

Ne propustite iskoristiti priliku: Cijene ulazica za Plitvička jezera narednih deset dana bit će opako niske

Plitvička jezera slave uskoro slave svoj rođendan, u rođendanskom tjednu časte sve svoje posjetitelje i ljubitelje prirode. Naime, iz ovog nacionalnog parka najavili su da će od 1. do 10. travnja 2023. godine održati tradicionalni rođendanski promotivni tjedan, u kojem će se naš najpoznatiji Nacionalni park moći posjetiti po izuzetno prihvatljivim cijenama.

Plitvička jezera proglašena su nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine pa se tog datuma obilježava njihov rođendan.

Foto: Pixabay

Karte po promotivnim cijenama

Povodom 74. rođendana, odnosno u periodu od 1. do 10. travnja, ulaznice će se prodavati po promotivnim cijenama koje su i više nego prihvatljive.

Karta za odrasle koštat će 10 eura, cijena karte za studente iznosit će 6,5 eura, dok će cijena ulaznice za djecu od 7 do 18 eura iznositi 4,5 eura. Djeca do 7 godina i osobe s posebnim potrebama s invaliditetom preko 50%, na Plitvička jezera mogu ući besplatno.

S održavanjem promotivnog tjedna otvaraju se i Gornja jezera pa će posjetitelji imati priliku doživjeti svih 16 smaragdnih jezera po promotivnim cijenama. Sve detalje možete pronaći na službenim stranicama Nacionalnog parka Plitvička jezera.