Svaštara

Ove 3 genijalne stvari u kućanstvu olakšavaju život te štede vrijeme i novac

Kućanski i kuhinjski uređaji i pomagala svakodnevno nam olakšavaju život, uštede vrijeme, a ponekad i sam novac. Bez nekih jednostavno ne možemo, dok se bez drugih može. No, budimo realni – ljepše i lakše je kada ih koristimo.

U svom kućanstvu imam nekoliko takvih uređaja i pomagala koje rado koristim jer mi olakšavaju život te štede vrijeme i novac.

Štapni usisavač

Kada se jednom naviknete na štapni usisavač, život bez njega postaje nezamisliv. Naime, ovo čudo idealno je za skupljanje dosadne prašine koje se svakodnevno gomila u našim stanovima i kućama, a super mi dođe i u kuhinji za skupljanje mrvica kruha, brašna i sličnih stvari.

@pokucnerecenzije Bez kojeg uređaja ne možete zamisliti život? ???? Ja bez svog štapnog usisavača koji me spašava da svaki dan ne razvlačim veliki usisavač i gnjavim se s kablovima i natezanjem… #pokucnerecenzije #kucanskerecenzije #cleaning #cleantok #home #ciscenjekuce #ciscenje #usisavanje #fyp #foryou #hrvatskitiktok ♬ original sound – Pokućne recenzije

Spašava me i zbog njega ne trebam svaki dan izvlačiti veliki usisavač, što mi je stvarno pojednostavljuje život. Usisavač je bežični, a kada se baterija isprazni, samo ga stavite na postolje koje dolazi s njim i kroz par sati je pun. Može se rastaviti, što znači da ćete zapravo dobiti dva usisavača – ručni i štapni. Usisavač je marke Silvercrest i kupljen je u Lidlu.

Vakumirka

Ako mislite da vam vakumirka u kući nije potrebna, gadno se varate. Otkako sam je nabavila, doslovno sam se preporodila i ono najvažnije – drastično smo smanjili bacanje hrane koja se eventualno može pokvariti zbog tog malog stroja, što je ujedno bio najvažniji razlog zašto sam je kupila.

@pokucnerecenzije Koji uređaj u svojoj kuhinji smatrate najkorisnijim? ???? Za mene je to definitivno vakumirka!! Spasila je hrpu hrane otkako ju imam ???? #pokucnerecenzije #kuhinjskerecenzije #kitchengadgets #kitchen #home #kuhinja #kuhinjskapomagala #vakumiranje #fyp #foryou #recenzije #balkantiktok ♬ original sound – Pokućne recenzije

Sad, primjerice, bez problema mogu kupiti poveći komad sira na nekoj akciji, bez da me strah da će se pokvariti.

I vakumirka je, kao i usisavač, iz Lidla. Koštala je nekih 20-ak eura, no radi jako dobro i služi svrsi.

Sirorez

Da se razumijemo, bez ovog se stvarno može živjeti, ali sirorez je jedno od mojih top 5 pomagala koje imam u kući. Sir nareže na divne tanke šnitice i jako je praktičan za korištenje.

Može se kupiti u brojnim trgovinama, a ovaj moj je iz IKEA-e.

@pokucnerecenzije Jeste li ikada isprobali sirorez? ????Realno, bez ovog možete u kuhinji, ali toliko je genijalna spravica da bez nje ne želite biti ???? #pokucnerecenzije #kuhinjskerecenzije #sirorez #sir #cheese #recenzije #kitchengadgets #kitchenhacks #kitchen #fyp #foryou #viralvideo #hrvatskitiktok #balkantiktok ♬ original sound – Pokućne recenzije

Za više fora stvari i recenzija za po kući, slobodno me zaprati na TikTok profilu Pokućne recenzije.