Po svijetu,  Putovanja

Proslavite mjesec ljubavi: Ova tri romantična putovanja idealan su poklon za Valentinovo

Ljubav se treba slaviti svakog dana, no veljača je ipak posebni mjesec u godini kada sve pršti od romantike. Srca, svijeće, večere, poklončići, sve to veljača donosi sa sobom, a ako još uvijek niste odlučili što pokloniti svojoj boljoj polovici za Valentinovo, jako dobra ideja je romantično i kratko putovanje za dvoje.

Iz Zagreba se i ovog mjeseca mogu pronaći jeftini letovi u brojne europske destinacije, a mi smo izdvojili tri posebne do 40 eura po povratnoj karti, koje nam se čine idealne za proslaviti ljubav.

Rim

FOTO: Pixabay

O Rimu ne treba ništa posebno pisati, a osim što je prekrasan zbog svoje ljepote i arhitekture, Rim je idealna destinacija za romantično putovanje u dvoje. Karte se mogu pronaći po 38 eura za povratno putovanje po osobi, a od romantičnih mjesta u tom divnom gradu, svakako vrijedi posjetiti fontanu Trevi, Pincio vrt, Ponte Sant Angelo te Španjolske stube.

London

FOTO: Pixabay

Možda ga na prvu tako ne zamišljate, no London je romantičan grad. Ako volite dobro pojesti, London je idealno mjesto za kulinarske gušte u dvoje, a tu su i brojne znamenitosti u kojima ćete zasigurno uživati s voljenom osobom.

Povratni let iz Zagreba do Londona možete pronaći već od 38 eura.

Paphos

Foto: Pixabay

Paphos je grad na Cipru koji svakako vrijedi posjetiti. Grad je poznat po rimskim mozaicima, prekrasnim plažama, povijesti, a legenda kaže da je tamo rođena grčka Božića ljubavi i ljepote, Afrodita.

Povratni let može se naći već od 39 eura.