Putovanja,  Smještaj

Kako izgleda hotelski smještaj u sklopu aerodroma? Sheraton na aerodromu Malpensa ima prostrane sobe i odličan doručak

Svaki veći aerodrom, posebice oni koji imaju brojne letove i linije, imaju i aerodromske hotele. Za jedne nužno zlo, no za druge su ovakvi smještaji pun pogodak, jer ako ste smješteni tamo, znači da nema tramakanja i vozikanja nakon ionako iscrpne vožnje avionom.

Povremeno na službenim putovanjima odsjedam u takvim hotelima, a zadnji u kojem sam bila smještena je Sheraton u Milanu u sklopu aerodroma Malpensa.

Ovaj hotel smješten je na izvrsnoj lokaciji – praktički ne izlazite iz kompleksa već je sve spojeno. Prostran i velik, nudi nekoliko vrsta soba, a tu je i SPA zona u kojoj gosti mogu odmoriti nakon putovanja.

Prostrane sobe

U sklopu hotela nalazi se i moderni restoran te bar. Što se doručka tiče, jako je bogat, a namirnice su svježe i fine. Osim raznih namazića i slatkih peciva, bilo je tu i dosta proizvoda bez glutena, raznih sokova, dobre kave, ali i jako dobrog pršuta. Odličan im je bio i losos na romesco umaku, koji sam večerala prvog dana.

Sobe su jako prostrane, s velikim krevetom, stolićem i foteljom, radnim stolom i stolicom, a iznenadila me i dimenzija televizije koja nudi dvadesetak domaćih i internacionalnih kanala. U sobi su i ormari te sef u koji možete pohraniti vrijedne stvari, ako ih imate sa sobom.

Velika i prostrana je i kupaonica u kojoj se uz šampone i sapune nalaze i neke dodatne higijenske i kozmetičke potrepštine, kao primjerice jednokratna četkica za zube, losion za tijelo, kapa za tuširanje te paketić s vatom, štapićima za uši i minijaturnom rašpicom za nokte.

U sobi ćete dobiti besplatnu kavu i čaj, a poželite li se nečeg drugog, tu je i mini-bar.

Smještaj je čist i uredan, a s obzirom da sam u njemu boravila jako malo, moram priznati da je kvadrata bilo – čak i previše.