Hrana

Započeo je Tjedan restorana. Donosimo vam popis svih mjesta na sjeveru Hrvatske gdje možete odlično pojesti za stotinjak kuna

U petak 9. listopada započeo je 21. Tjedan restorana.

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene Hrvatske, a koja je odvija u suradnji s ugostiteljskim objektima.

Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Tjedan restorana održava se dva puta godišnje, no prvi ovogoodišnji taman je bio u jeku prvog vala pandemije koronavirusa, a pred lockdown koji je Hrvatsku zatvorio na mjesec dana.

U akciji sudjeluju brojni poznati i manje poznati restorani, a za cijenu od 100 kuna za ručak, odnosno 100 ili 125 kuna za večeru, dobit ćete tri slijeda hrane, a u većini slučajeva i piće.

Na ovogodišnjem tjednu restorana sudjeluju i restorani iz naših krajeva. U Čakovcu, to je restoran Pozoj, u Donjoj Stubici restoran Majsecov mlin, u Krapinskim Toplicama Villa Magdalena, u Mariji Bistrici Academia Bluesun Hotel Kaj, U Prelogu Hotel Panorama, u Stubičkim Toplicama Temple Bar, Le Batat Healthy Dining u Svetom Martinu na Muri, Dvorac Mihanović u Tuheljskim Toplicama te restorani August, Turist i Palatin u Varaždinu.

Manifestacija tjedan restorana traje do 18. listopada, a popis svih restorana koji sudjeluju u akciji možete pronaći ovdje.